Sollicitaties Bestuur 2023-2024 geopend

Het einde van dit VCMS bestuursjaar nadert alweer. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuw enthousiast bestuur voor VCMS Utrecht 2023-2024! Ben jij sociaal, ondernemend en creatief? Lijkt het je leuk om een vernieuwend chirurgisch onderwijsprogramma voor geneeskundestudenten neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

We zijn een driekoppig bestuur met een voorzitter, secretaris en penningmeester. Het bestuur kost gemiddeld 4-8 uur per week en is met de juiste planning goed te combineren met studie, coschappen en andere bijbaantjes!

Interesse in een functie binnen het bestuur van VCMS Utrecht 2023-2024? Via het sollicitatieformulier kun je gemakkelijk jouw gegevens, cv en motivatiebrief versturen. Vergeet niet jouw voorkeursfunctie te vermelden!

Solliciteren kan in de periode van 5 februari t/m 5 maart. Eventuele vragen over de sollicitatieprocedure kunnen gesteld worden per e-mail: utrecht@vcms.nl.

Ben jij enthousiast? Klik dan hier om te solliciteren!

Leave a Reply