You are currently viewing Workshop ‘Hechten’

Workshop ‘Hechten’

30 maart 2021 – ONLINE

Deze avond waren we thuis te gast bij hoogleraar vaatchirurgie Willem Wisselink. Vanaf zijn eettafel konden we meekijken hoe hij de verschillende hechttechnieken voordeed en uitlegde. Ondertussen konden de iedereen thuis live meehechten met de eigen hechtpad, naaldvoerder, chirurgisch pincet en hechtdraden. Tijdens de avond zijn de staande hechting, verticale matrashechting (Donati) en de intracutaan doorlopende hechting aan bod gekomen. In break-out rooms werd vervolgens per niveau dieper ingegaan op de verschillende hechtingen en was er gelegenheid voor vragen (mede dankzij de hulp van ervaren hechters Femke Nawij en Nona Kuipers).

De avondklok maakte een abrupt einde aan de avond, maar gelukkig kan iedereen nog op z’n gemakje verder oefenen. 

Leave a Reply